Centrul de Conferinte al Institutului National de Statistica

Servicii - Institutul Naţional de Statistică

Institutul National de Statistica pune la dispozitie oricarui operator economic cu personalitate juridica, de drept public sau privat, instituţie sau autoritate publică, 2 sali de conferinta cu o capacitate totala de peste 320 de locuri si Spatiu expozitional de aproximativ 669.37 mp.

Sala Amfiteatru si Sala Albastra sunt locatii ideale pentru organizarea unei game extrem de largi de evenimente, iar holul oficial, cu un aspect somptuos si elegant, poate fi folosit pentru organizarea unor evenimente social-culturale, expozitie de carte, pictura si targuri, conferinte cursuri etc.

Institutul National de Statistica este situat in centrul orasului, in vecinatatea Parlamentului Romaniei si a parcului Izvor. (vezi harta)

Salile de conferinte, holul si toate spatiile sunt dotate cu aparatura tehnologica specifica domeniului. Obiectivul nostru este ca fiecare eveniment organizat la Institutul National de Statistica , prin planificarea in amanunt a fiecarui pas, sa fie un succes deosebit. Cand alegeti Institutul National de Statistica pentru orice tip de eveniment, puteti conta pe noi, pe abilitatea noastra de a ne adapta fiecarei cerinte si de a acorda atentie oricarui detaliu. Suntem dedicati organizarii fiecarui eveniment, asigurandu-va tot confortul si promptitudinea pe care o asteptati si o meritati.